هیئت مدیره انجمن صنفی شرکتهای نمایش ویدئوی برخط، در ماههای گذشته با برگزاری جلسات متعدد، موضوعات متنوعی را مورد بررسی قرار دادهاند که در ادامه بخشهایی از مصوباتِ جلسات هیئت مدیره میآید: (مصوبات بدون ترتیب زمان تصویب آمدهاند)
– جلسه عمومی با شرکتهای عضو به اوایل سال آینده موکول شود و مسائلی از قبیل پیمان جمعی کار و تشکیل کمیتههای تخصصی در جلسه عمومی مطرح شود.
– درخصوص گزارش دهی به مخاطبین (عام وخاص) تدابیر ویژهتری اتخاذ شود. چرا که بخشی از حاکمیت از گستره و جایگاه پلتفرمهای وی او دی و آی پی تی وی اطلاع دقیقی ندارند و معمولاً گزارشات نادرستی به آنها داده میشود.
– قرارشد برای گزارشگیری و گزارشدهی و ارائه و جمعبندی هر نوع اطلاعات مثل تقویم سالیانه فعالیتها و یا تعرفهها و… به مدلهای پیش فرض برسیم که مثل یک الگو قابل ادامه برای سالهای بعد باشد.
– قرار شد فهرستی از نهادها، اصناف، سازمانهایی که انجمن برای منافع شرکتهای عضو باید با آنها مرتبط شود تهیه شود.
– درخصوص نامه نگاری با نهاد رگولاتور و در جهت ایجاد شفافیت بیشتر مقرر شد طی نامه هایی به ریاست سازمان صداوسیما در دو موضوع تولید وپخش زنده مسائل، ابهامات و نیازهای پلتفرمها مطرح شود در این ارتباط قرار شد جناب آقای صراف درخصوص تولید و جناب آقای داوری درخصوص پخش متن نامه ها را پیشنهاد دهند.
– قرارشد برای تبیین مسائل پیش روی وی او دی ها و نسبتشان با جامعه و حاکمیت با نگاهی به آینده و تهدیدها و فرصتهای پیش روی جامعه ویدیوهایی که حاوی نقطه نظرات اعضای موثر و کارشناسان حوزه های مرتبط با ارائه نمودارهای کاربردی تهیه و منتشر شود.
– دبیر انجمن از کارشناسانی جهت اصلاح اساسنامه استفاده کرده و سپس پیشنهادات جهت اصلاح به هیات مدیره ارائه شده تا پس از تایید به مجمع عمومی جهت تصویب ارائه گردد
-در اولین فرصت نشست مطبوعاتی رییس هیات مدیره و دبیر برگزارشود و طی آن مواضع و رویکردهای انجمن مطرح شده و ضمن بیان امکانات انجمن برای تعامل با نهادهای ذیربط به اشکالات وضع موجود و نحوه برخورد غیرمعقول ساترا با محتواهای پلتفرمها نیز اشاره شود.
– در خصوص ارتباط با مرکز پژوهشهای مجلس توافق شد که انجمن به جای ارائه متن جایگزین طرح پیشنهادی صداو سیما(مربوط به قانون اداره صداوسیما)که مشخصاً به موسسات وی اودی و آی پی تی وی برمیگردد، متنی در نقد پیشنهاد فعلی تهیه و ارسال کند و در آن به نادرست بودن مفاهیم اصلی طرح که صداوسیما را مرجع رسیدگی به امور موسسات وی او دی می داند بپردازد و اینکه در طراحی متن هیچ مشورتی از موسسات دست اندرکارگرفته نشده و بدون در نظرگرفتن منافع موسسات و مخاطبان طرحی نوشته شده است.
– در ابتدا دبیر انجمن گزارشی از جلسه سینماگران با ریاست مجلس همزمان با روز ملی سینما داد که در آن جلسه بحث پلتفرمها و نسبت شان با ساترا بخش قابل توجهی از جلسه را تشکیل داده بود و اینکه به عنوان جمع بندی مقرر شده بود ظرف یکماه در تعامل خانه سینما و مرکز پژوهشهای مجلس تحت عنوان موانع کسب وکار به این موضوع رسیدگی شود و پیشنهادهای مورد نظر ارائه شود.
– مقرر شد انجمن با کمیته اشتغالزایی و رفع موانع تولید مطرح شده از سوی اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامههای تلویزیونی و اصناف مرتبطی که به این کمیته خواهند پیوست همکاری نماید.
– مقررشد پاسخ مجمل به نامه شورای رقابت داده شود و در نامه بصورت کلی به بی طرف نبودن تنظیم گر حوزه وی اوی دی ها(ساترا) با ذکرچند نمونه اشاره شود.
– ابتدا گزارش جلسات مرکز ملی و فراکسیون فناوری اطلاعات مجلس توسط آقای عسگرپور داده شد (بحث در خصوص طرح صیانت) در خصوص حضور در مرکز ملی فضای مجازی با موضوع وی او دی و آی پی تی وی ، مذاکره با آقای خداوردیلو (مرکز فضای مجازی) مطرح شد و مقرر گردید پیگیری جهت برقراری جلسات در مرکز ملی فضای مجازی صورت پذیرد.
– مقرر شد در جلسه مرکز پژوهش های مجلس در خصوص موضوع طرح موسوم به صیانت ، نمایندگان انجمن آقایان یوسفی زاده و عسگرپور شرکت نمایند.
– مقرر شد طی نامه ای به ساترا درخواست شود که آن نهاد فرآیندهای مختلف برای صدور مجوز را رسماً اعلام کند.
-درخصوص معرفی نمایندگان برای کارگروه فناوری اطلاعات و ارتباطات مجلس شورای اسلامی، مقررشد آقایان مهدی داوری ومحمدمهدی عسگرپور به نمایندگی از انجمن معرفی شوند.
-در خصوص جلسه با موسسات عضو قرار شد ابتدا با برخی اعضا جلسات جداگانه ای برگزار شود.
– با توجه به پیچیدگی های موضوع هماهنگی بین پلتفرمها درخصوص تولید و نمایش و امکان سوءاستفاده پلتفرمهای دولتی موضوع راه اندازی کمیته تولیدونمایش انجمن با ظرافت ودقت کارخود را شروع کند.
– آئین نامه تشکیل کمیسیون و شورای عالی حل اختلاف و سازش به تصویب رسید.